onsdag 3 september 2014

Stråkaviken, Abborgrundsbro, Ryssberget och en rabattkod till er

I förra veckan fick jag hem ett kuvert som jag så har längtat att få visa er, men jag var tvungen att få dem delvis på sin plats först. Det jag fick var nämligen tre snygga posters av Maja Hurme som arbetar som bl.a. layoutjournalist och illustratör och är bosatt i Helsingfors men hemma från Maxmo. (för er skärgårdsbor så är det Eija och Jussis flickon)

Och på tal om Skärgården och denna serien som heter November så är de förutom härliga och snygga även målade som små glimtar av Maxmo. Den till vänster i blå/gröna nyanser ligger mig närmast hjärtat, den heter nämligen Stråkaviken. För er som inte vet vad Stråkaviken är så kan jag meddela att det är en vik med båthamn, bra belägen precis bredvid en kiosk och det är även där mitt barndomshem ligger. 

De andra heter Abborgrundsbro och Ryssberget. Även de platser från min (och många andras) barndom. På Ryssberget tältade vi tills vi blev tonåringar och under Abborgrundsbron satt vi först och fiskade och senare i mopedåldern pysslade vi väl mest med tjuvrökning och kanske lite hångel där.


Dessa är i A4 storlek (men de finns även i större storlekar) och nu hänger den ena fint vid mitt arbetsbord och inspirerar och jag kan njuta av den varje dag. De andra ska komma upp dit med så snart jag har fått tag i fler  byxhängare i passande storlek.


Och om ni gillar dessa lika mycket som jag gör så har ni nu chansen att få köpa posters till -15% rabatt. Ange rabattkoden NOVEMBER1 i kassan så reder det sig. (ni kan se det som det perfekta julklappstipset.) Klicka här för att komma direkt till Maijas webshop.

Detta inlägg är ett samarbete med Maija Hurme Illustration

3 kommentarer:

  1. Men åh, vilka fina! :D Extra härligt att de är namngivna efter riktiga platser.

    SvaraRadera
  2. Jag älskar din blogg, självklart jag satte i mina favoriter. lycka till

    SvaraRadera