söndag 31 mars 2013

telefonen

Jag har i månader drömt om en ny telefon, den jag har är nämligen sjukt dålig att instagramma med, den tar knottriga bilder och det ser ut som om jag helt tappat skärpan. Men i min iver att debattera för och nackdelar angående Iphone 5 så välsignade pappa mig med vad han ansåg vara en riktig telefon. Så nu står den i köket och påminner om en tid när telefoner inte nödvändigtvis behövde vara trådlösa eller ens digitala. De var bara snygga!


Ni ba: men guuuud så smutsig dator du har.....
Jag: fokusera på telefonen nu bara, ok? det är den där jäkla vårsolen.


Den funkar dessutom, ja till att ringa med, inte till Instagram direkt. Alltid något.

ps: vill man följa mig på instagram så heter jag maricaost

12 kommentarer:

 1. Åh, en sån hade mommo å, fast den va ljusgul med röd sifferplatta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det sant! Jag frågade ca. 13 gånger om han inte hade någon mera färggran variant, men nej. Det var att välja på grå eller grå.

   Radera
  2. Jo, men jag tror nog den blev slängd när vi rensade ur mommos lägenhet.

   Radera
 2. Bra den funkar! synd att ni inte har en fast anslutning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, i vår familj så är det otroligt svårt att avgöra vem som har skrivit den här kommentaren. Det kan vara vilken som bara av er syskon, men jag tippar på att det är Stellen, har jag rätt? jag tycker med att det är synd att vi saknar fast anslutning.

   Radera
  2. måhända att det är den enda med y-kromosom av oss syskon! kanske en anledning att skaffa en?

   Radera
  3. Heh, eller så var det bara så att det inte räckte till mera än så där på slutspurten :) skoja bara!

   Radera
 3. Mamma och pappa har en likadan hemma! Och den fungerar fortfarande! Tror den är från 1980. Vilken mobiltelefon som du köper i dag kommer att fungera i trettitre år, still going strong? Min fem år gamla lur börjar vara en kuriositet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är så härliga. Och denna tog vi rakt från garaget, torkade smutsen av den och kopplade in den med mamma och pappas och den fungerade felfritt genast. Förr gjordes grejer verkligen för att de skulle hålla, annat är det idag. Min telefon är bara två år och den börjar vara i långsammaste laget med, men till dennas försvar så kan jag säga att den har levt ett hårt liv.

   Radera
 4. Älskar älskar älskar raanu-tyget! Vill ha! men knappast får man tag på det mer då det ingick i julkollektionen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar det med. Men nu till sommaren kommer jag nog att lägga upp en ny tavla i köket, efter det att vi renoverat det. Men då flyttar denna ut till hallen.

   Radera