söndag 31 mars 2013

orange

Det är mars och fastän vädret verkar ligga efter så har jag vår. Fast det har jag egentligen hela tiden. Året runt. Älskar verkligen orange och gult. Få färger piggar upp som det. Det här är tre av mina orangefärgade favoriter i mitt hobbyrum. 

Sammanlagt har jag inte ens spenderat en tia på dem. (Kanske en åtta, fast det kan man inte skriva för det existerar så få åtta-lappar.) Men de kommer från loppis, från Juthbacka och från Purmo. Tänk så otippat. Alltså inte det att jag loppisshoppar, utan det faktum att jag verkligen en gång har befunnit mig i Purmo. 

Orange, orange.. Hur fan böjer man orange? Jag har ingen aning. I övrigt vill jag meddela att man får väldigt gärna säga hej när man kikar in hit! På riktigt, jag kommer inte efter er med en käpp eller så ifall ni hälsar. 5 kommentarer:

 1. En orange lampa, flera orangea lampor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, klart en fröken kan sånt där, då kan jag sluta skiva orangefärgade direkt jag måste böja det ordet.

   Radera
  2. Ja för se det är inte allt för många veckor sen fröken var tvungen att slå upp just det ordet i SAOL. Samt hur man böjer hjärta, jag hävdade hårt hjärtanen men det var hjärtana. Slut på svenskalektionen och kul att du bloggar igen! :)

   Radera
 2. Ja men, HEJ! på dig, då :-) Kul att du bloggar igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. HEJ Åsa! Kul att du hittade hit! Ska länka upp dig pronto!

   Radera