söndag 9 februari 2014

om att fylla 30, presenter och en efterlysning.

Ifjol hade jag panik över att fylla trettio, tiden gick och det blev verkligen inte bättre. Inte så att jag känner mig gammal, utan precis tvärt om. När jag var 15 var 30-åringar så gott som pensionärer med döden som nästa anhalt i livet. Det var synd om de som hade enligt min mening då redan levt klart.

Men så hände det sig i veckan, jag blev 30 och det var nu inte så farligt. Jag omges inte av liklukt utan jag är i högsta grad ung och levande inte heller har jag fått problem med prostatan, det kan dock ha mera att göra med att jag är kvinna än att jag är 30. I varje fall, det var ganska skönt egentligen och bara roligt att fylla år. Inte vill jag vara 15 hela livet heller. Så igår bakade vi en stund, sen träffades familjen, vi drack kaffe, åt fastlagsbullar och hade roligt. Och så fina presenter jag fick, se nu bara. Sen till sommaren ska jag bjuda in er vänner på en hejdundrandes eftermiddags/kvällsfest före maxmodansen. Det ska bli så roligt! 

Nu då eftersom jag inte vet när efterlysningen går i Vega så kastar jag ut det här istället. Vem vill komma och spela Trivial med oss någon kväll?  

6 kommentarer:

 1. Själv känner jag mig väldigt icke-gammal trots att jag är 41, så du kan gott räkna med åtminstone 11 ungdomliga år ännu innan det börjar gå nerför. Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är väldigt ikke-gammal, jag vill nu hävda att man aldrig blir gammal. Det känns så, man blir bara mera mogen :)

   Radera
 2. Jag har helt missat att gratulera: GRATTIS! Allt blir bättre efter 30! Gammal djungelordspråk som du säkert redan sett effekten av.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar djungelordspråk, de kommer nämligen bara med sanningar. Tack

   Radera
 3. Vi kommer! Frågesportsnördarna säger bara Challenge accepted! Och grattis till mogen ålder. Är det nu du får gå på mogendans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra! mogendans har jag hört är det senaste i våra kretsar :)

   Radera