söndag 28 juni 2015

26

Årets tjugosjätte vecka är slut. Hälften har gått nu, tjugosex veckor kvar till nyår och det slår mig hur fort allt far, går det lika hårt som en stiga snowracer i pulkbacken, mindra skrämmande bara. Jag tycker jag firade jul i förrgår.

Förresten, detta var även veckan när jag blev kär igen. Upp över tassarna förälskad. Vi har nämligen haft hund till låns sen i onsdags. Snällare hund finns inte, så från att ha uttalat mig högt om och om igen att någon hund ska vi minsann INTE ha i vårt hus så hoppas jag nu innerligt att Titti och Anders kommer behöva hundvakter många, många gånger ännu i framtiden, jag vill ju bara mysa med honom. Så söt, snäll och väluppfostrad. Bara sjukt svår att fotografera, det gick liksom inte.

Jag: fokusera på ögat, fokusera på ögat, fokusera på ögat...Officiellt så kommer Tittsku med familj och hämtar hem honom ikväll, men vi har nu övat jättemycket på att ha honom att sitta still i ett hörn med en lampskärm på huvudet så han är förklädd till inredning så det kommer antagligen inte hitta honom när de dyker upp. HURRA!

1 kommentar:

  1. Men se nu hann jag ju läsa om din nya lampa redan. Tror dessutom inte han sitter stilla SÅ länge ;)
    Kul att höra det gått bra, ni får säkert ställa upp fler gånger. Men vi har nog saknat vår lilla hårboll!

    SvaraRadera