onsdag 10 juni 2015

Svart som natten

Ni:  KAAAN vi inte få se på när målfärg torkar?

Ja men jag vill ju vara alla till lags så okej då.  Så hämta ölen och poppa popcornen och kör ner handen innanför byxlinningen för nu blir det spännande.

Det hela började med att "vi" titta på villan från bryggan och kände att njäää, kanske "vi" kör på svart i sommar? Om man med "vi" menar jag och med "i sommar" tänker för evigt, för det är ju så jobbit att måla, hur fan glömmer man det? lite som att mentalt föda fram ett stort barn genom den aldeles för lilla öppningen. Bara lite mindre blod och barnmorskor på plats. Hur benen darrar på stegen, armen värker och det blåser för kallt.

Alltså man glömmer smärtan så snabbt, så snabbt. Nästa år skulle det inte förvåna mig om jag kommer säga dumheter som "jamen det var väl inte så jobbigt att måla den lilla villan, det var mest skoj". Usch!

I allafall efter att "vi" bestämt oss så skred alla snällt till målämbaret.


Och nu är vi här. 3 av 4 sidor nästan klara. Men på framsidan kommer vi byta några brädor på i nästa vecka och sen ska det målas helt klart. Det kommer bli så fint, jag är så nöjd. Nyansen vi använder är Tikkurilas Keskiyö. Till och med blommorna jag tittade på med lätt förakt blir snyggare tillsammans med den nya färgen, se bara!
18 kommentarer:

 1. Wow! Supersnyggt! Hoppas vi (jag och Jakob) hinner svänga förbi ert sommarparadis nån gång innan hösten kommer :) Vi tar med vin (och grillkorv!), lovar ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Jussi, ni måste svänga förbi!

   Radera
 2. Svar
  1. tack, jo det är snart klart nu och det är verkligen ett lyft för villan

   Radera
 3. Jamen oj det där med blommorna har du helt rätt i :)

  SvaraRadera
 4. Tjuuuuuuuuuusigt!!! Vilken hit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag tänker koka kaffe till er där i sommar!

   Radera
 5. Det kommer blir alla tiders, verkligen jättesnyggt med svart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. det smälter även bättre in i miljön, det röda i all ära, men detta blir verkligen bättre

   Radera