onsdag 16 mars 2016

dagens 12 viktiga punkter

När jag inte vet hur jag ska börja skriva så brukar jag lista det som kommer upp i huvudet i punktform utan att tänka. Så även denna gång.


1. Vi har rest, två hela veckor. Thailand, palmer, 35 grader och annan söderhavs-shit. Ljuvlig känsla i som sitter kvar i kroppen*

2. Linn bloggade den mesta fanstastiska sagan om hur det är när medelålderspersoner reser, läs här! fantastiskt.

3.Jag kände på resan att jag blivit hel, att jag kan obehindrat och ocensurerat diskutera min vardag med er igen. Sist tog det totalstopp när Kennet fick fabrys sjukdom. Två år tog det.

4. Levde i tron att om man inte låtsas om det så finns det inte. Hade jag skrivit hade det funnits.

5. Fokuserade mera på hur jag skulle organisera mig och familjen om han skulle dö just där och då. Typ vilka blommor ska man ha på en begravning som änka. Hjärnan alltså, pfft, går inte att lita på.

5. Men NU, nu har vi verkligen vardag igen, vi leker inte bara "vardag" längre och han dog ju inte och har inga planer på det heller. Nu kan jag börja fundera på tapeter och mammalådor på nätet igen. *pusta ut*

6. Ja, alltså inte mammalådor som att jag skulle vänta på en, hell no, jag tänkte mera på att ni debatterat om sånt i bloggvärlden.

7. Här i huset är det slut på det spontana befruktandet, såvida det inte skulle göras av en doktor

8. nej jag fantiserar inte om att vi ska klä ut oss och leka Harlequin roman, utan mera att om vi skulle besluta oss för flera barn i framtiden så skulle det barnet bli till genom allt annat än lite oplanerad rödvinsfylla och sexydance.

9. Tänk mera i form av sterila utrymmen och provrörsbefruktning med könsbestämning

10. Svårt att "slarva" och få till det oplanerat. Inte så att man snubblar och faller i spagat rakt på ett sådant provrör en tisdagskväll direkt.

11. Men det är jätteokej. Vi har ju den perfekta familjen redan.

12.  Frågor på det?


 *som när man hållt sig från att kissa på en 3 timmars bussresa och sen stannar bussen på ett ABC och man rusar till inva-wc:n för att kunna släppa ut det sådär totalt avslappnat, ljudligt och ohämmat utan att ens försöka sikta på porslinet 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar