söndag 5 maj 2013

barnkalas

Igår idkade vi barnkalas. Barnkalas är så bra, de är så färggranna och glada. Bästa festerna. Sen när jag fyller år nästa gång vill jag med ha sol, färger, kompisar och en studsmatta utomhus. Kan man få det i februari? eller jo, det kan man kanske, allt förutom den där studsmattan då. Nästa gång jag fyller blir jag 30 år. Vad kan man annat göra då än ställa till med fest? 30 års krisat har jag gjort tillräckligt redan så det är på övergående nu när det verkligen närmar sig. Jag menar, vad löns det att fundera på vad man ska bli för något i framtiden eller vad man åstadkommit hittills, när man istället kan fundera på vad man ska göra för skoj precis i dag.

Ja, ja, jag vet, det låter som om jag tror att jag är djup som en brunn där. Det är jag inte, jag är mera som en vatupått; grund, vid, bred och lite överallt. Bra det också.
Hurra för städningen efter med...typ inte.


5 kommentarer:

 1. oh mään, ha du fixat ballongdjuren själv?? isåfall blir jag imponerad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. självklart, ballongerna fanns på ABC i Oravais och instruktionerna på google. :)

   Radera
 2. Sonen blev så fascinerad av svärden med godbitar på att han gjort egna och bjudit oss på i flera omgångar i helgen. Det var en nöjd och glad kille jag fick hem :)
  Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahha, vad roligt! Cappe var nog mycket nöjd med festligheterna han med.

   Radera
 3. Vilka fina kalasbilder! Jag gillar de små svärden, jag måste tips om din idé på min blogg. Jättekul som tilltugg på piratkalaset

  SvaraRadera