lördag 11 maj 2013

tapeter

Veckan har rusat förbi i arbetets tecken. Och när jag inte jobbat så har jag googlat tapeter, velat och tvekat, målat väggar, varit ännu mera obeslutsam på tapeten. Jag är ännu inte säker, men det börjar bli dit åt. Sjukt hur mycket tid det kan ta. Under tiden jag gjort det så har Kennet skruvat ner kryddskåp och sånt. Härligt när man ser hur det går framåt. Om två veckor kommer våra nya bänkskivor och skåp. Kakel har vi ännu inte beställt, men det kommer väl när det kommer. Leverans tiden var 3-6 veckor på dem, men jag vill se en provbit så jag inte står till knäna  i 4 kvm fult kakel för 500 euro sen eller ok, det når kanske upp till fotknölarna men det är i varje fall en sådan jobbig stämning när man köpt något fult utan att veta om det.


Men iallafall, nu ska jag besluta tapetjäveln då, det här är vår topp trea som bäst. Vad säger ni? Jag måste veta på måndag, så känn ingen press.


1. Marimekko, Kippis


Listan är helt utan inbördes ordning, men jag vill att alla ska säga nr 1, därav så få alternativ. Men vill man envist rösta på något annat så kan jag meddela att vi tittar på den här med.  Eller så blir det något helt annat otippat. Vad säger ni?9 kommentarer:

 1. Själv sku jag inte orka se på så starkt mönster särskillt länge. Tror jag. Men jag är inte ni/du och gillar inte egentligen svart och vitt. :D

  Jag drömmer om näktergaler/andra fåglar och blommor i ljuva toner. Men har ingen vägg att tapetsera och har inte ens kollat vad det finns för alternativ.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag är ju så mera en kontrasternas dam. Men visst är det roligt att göra om lite. Säg till när du hittat en vägg så ska jag googla tapeter åt dig. :)

   Radera
 2. Det är ett härligt mönster, men själv skulle jag inte våga lägga det som tapet. :)

  SvaraRadera
 3. Sonja da sis11 maj 2013 07:22

  Röstar absolut på nr 1! Sååå snyggt! O var det så att du tänkt gult kakel så går ju färgen igen i tapeten. Do it!

  SvaraRadera
 4. Oh, men jag blev kär i den andra tapeten! Kippis är också fin, men den andra.... Ååhh!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, den är också så fin! den är nog en stark kandidat, inget är klart före den rultiga damen sjunger.

   Radera
 5. Hej! Vilken fin tapet! Om det blev någon Kippis tapet över skulle jag gärna köpa rester!

  SvaraRadera