lördag 18 januari 2014

en stilstudie i att frysa röven av sig.


Idag tänkte jag gå till stranden en sväng och fotografera i motljus. Jag klädde mig, tog kameran och vid tomtgränsen sen återfick jag äntligen vettet, knäppte två bilder och gick åter in i mitt ide.

Och så länge jag inte i framtiden utvecklar en komplett vinterpäls med både täckhår och ullhår likt en gråhund så väljer jag att se det som att Gud inte har det i sin plan för mig att jag ska vistas utomhus i minusgrader. Jag är liksom mera gjord för sommar och sol jag. 
7 kommentarer:

 1. Va kul att du bloggar igen!
  Vi har också varit ut i skogen 1h idag och jag höll på att dö av frostskador medan mina två håriga följeslagare trivdes som bara va.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Männen har nog tur de! Det va så kaaaallt idag, barnen var in och värmde händerna var 10 minut i bandymatchen de höll på gården

   Radera
 2. Skratt... Fotade liknande igår men tack vare täckbyxor gick det bra med vissa kroppsdelar, värre med händerna dock... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Täckbyxor är en underbar uppfinning, hoppas tonåringarna skulle förstå det med

   Radera
 3. Ja! Du bloggar. Dom TVÅ bilderna blev snygga i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Men hoppas på mildare grader och ännu bättre bilder :)

   Radera
 4. Bra av dig att du vågade dig ut en bit i alla fall för bilderna blev fina! Men jag håller med dig: stannar nog också helst inne när det är flera minusgrader ute.

  SvaraRadera