fredag 17 januari 2014

hej ni enträgna.

Wow, ni är ännu kvar, jag har inte skrivit på gud vet hur länge, men ni är ändå några som är här varje dag. Fantastiskt. Ville bara meddela att jag inte dog i höstas eller så, bara tappade intresset för internet helt och hållet. Antar att det är så ibland. Istället har jag pysslat, hängt på instagram, träffat fina människor och sett alldeles för mycket på serier. Sånt alltså.

Nu tänkte jag uppdatera här ibland, med sånt som jag gör, sånt som jag fotografera och sånt jag måste komma ihåg, det är så bra att ha all skit sparad på ett ställe. Lite som bakom soffan fast virituellt, man vill veta att den där strumpan ligger där bland dammråttorna, det finns en trygghet i det ifall man någon gång skulle behöva den i panik.

Ni då?
11 kommentarer:

 1. Halåååååååååå!!! :)

  SvaraRadera
 2. Så roligt att du är internetuppstånden!

  SvaraRadera
 3. Tack bra.
  Väntar på sommarlov. :D
  Roligt med lite liv här igen!

  SvaraRadera
 4. Ja men sidu här kan jag ju också hurra din återkomst. (bloglovin presenterar inläggen enligt senaste först. Hurra för att du är tillbaka!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan inte hurra tillräckligt här i livet.

   Radera
 5. Fantastiskt roligt att du är tillbaka! :)

  SvaraRadera
 6. Jippii! Du var saknad. Fast snart försvinner du igen till sol och varma stränder och jag gissar (hoppas) att du inte bloggar allt för mycket därifrån, men jag gissar också att vi hurrar på nytt när du kommer tillbaka igen. Som sagt, för många hurra kan man inte ha.

  SvaraRadera