onsdag 15 april 2015

#37

Med tanke på att det idag känns som om mitt huvud lämnat under ett bilhjul, inte gör det ont, men det känns lite tillplattat och färdigtänkt med såhär på kvällskvisten, så är det här ett bra podavsnitt att rekommendera. det råkar också vara denna veckas avsnitt.

Men tell me, hur bunkrar ni energi?

3 kommentarer:

 1. Åh, tycker er pod är så bra! Ett finfint sätt att börja veckan på.

  Jag har lite i stil med Hanna lärt mig den hårda vägen att jag måste säga nej till saker om jag inte ska ta på mig alldeles för mycket. Att aktivt välja bort saker som verkar roliga (för det finns alltid en massa saker som är roliga) för att inte glömma bort att ta det lugnt där emellan. Men också att försöka komma bort från prestationstänkande, särskilt när det gäller motion. Där har jag länge tänkt att det är bättre att tänka att allt man gör (typ om jag går på yoga en gång i månaden) är ett plus istället för att tänka att allt man INTE gör är på minus (alltså undvika att tänka att jag "bara" gick på yoga en gång den där ena månaden). Jätteintressant att höra hur folk tänker kring det här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du gillar podden!

   Det blev bortklippt men vi pratade lite om motion också när vi bandade senaste podden, att det troligtvis är många som känner motionen som ett måste. Och om man går omkring och känner dåligt samvete för att man inte motionerar tror jag inte man blir mera sugen att motionera. Så mitt råd är att skippa träningen med gott samvete. Då kanske lusten väcks förr eller senare :) Mitt motionerande går verkligen i vågor, men det är alltid lusten (inte samvetet) som lockar mig ut och springa igen förr eller senare.

   Radera
  2. Ja men ja Nina! vilket tankesätt, det är något jag borde öva mig på. För många gånger fastnar jag nog vid saker jag inte gjort och det är ju synd. För sanning är ju att man hinner inte med allt. Inte på långa vägar. och jeee, vad roligt att du gillar podden!

   Radera