fredag 3 april 2015

hello långfredagen.

Jag tror ännu som 31 åring alltid att jag har lov när jag är ledig. Just nu har jag påsklov. Och det betyder att vi ska alltså försöka få till en påskstämning nu, jag tänker en höna och ett ägg och sen den djupa diskussionen om vilket pynt jag plockade fram först. Vill jag vara ball så slänger jag in en pupu i diskussionen med för att vara djup och annorlunda. För alla vill vara djupa och annorlunda.

Och förresten det här med att måla ägg, det är ju något som verkligen hör till och jag anser att det är min moderliga rätt att tvinga barnen till denna syssla. det är ju så gulligt! Jag tänker att de får sluta där vid 25 års ålder alt. när de producerat barnbarn till mig som kan överta sysslan. allt kan nämligen inte vara frivilligt här i världen. och som ni inredningsintresserade ser så idkar jag inte färgmatchning i år heller, ni måste blunda om det bränner hål på era känsliga näthinnor. 

2 kommentarer:

  1. Oj, borde man i 25-årsåldern producera barnbarn till sina föräldrar?! Shit. Hade missat det. Nåja, tror de får vänta till 35-årsåldern. Min alltså.

    SvaraRadera
    Svar
    1. hahaha, det låter ju vettigt! men jag tänkte mera att om de råkat göra det före 25 så behöver de inte kimppa måla med sina egna barn. Man jämför ju mest med sig själv och mina kids var ju 4 och 2 när jag var 25 (lite otroligt såhär i efterhand, men bra! vad skulle jag göra utan de två :))

      Radera