fredag 5 april 2013

bruna favoriter

Om någon ännu har missat så kan jag berätta att sommaren kommer. SOMMAREN!! Nu skaldar jag inte det som pojken och vargen, så dum är jag inte, utan sommaren är verkligen på väg nu. Vi ska bara klämma in lite vår här emellan så blir det här toppen. Humöret svänger. Livet vänder. Finland blir drägligt igen.  Så idag plockade jag ihop mina bruna sommardrömmar till er. Jag tänker såhär. Det kommer bli sommar och sol och jag ska likt Markoolio en gång predikade ha en kort, kort kjol. Till det ska jag ha brillorna, min härliga klocka, martaslungan och sen ska jag lyssna på radio och ta bilder av ljuset i massor så vi kommer ihåg det nästa november.

Hur ska er sommar bli?


Den lilla fågeljävlen var nu mest bara brun och där så den fick komma med på bilden, inte så att jag djup eller så.

Radion är ett loppisfynd, klockan Michael Kors, kameran min farmors gamla, fågeln och lilla flaskan vet jag inte var de kommer ifrån men de är presenter, glasögonen är Polaroid.

6 kommentarer:

 1. Min sommar skall bli solig och ledig. Jag skall bli brunbränd och förhoppningsvis komma mig till en större stad än Vasa och sätta sprätt på en del av skatteåterbäringen. Och så skall jag sippa svala drycker och njuta av ljusa kvällar. Tänker jag mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skatteåterbäringen, den glömde jag bort... åååh, och semesterlönen! :D

   Radera
  2. D va nog semesterersättningen som jag tänkte på. Det bara blev lite fel :)

   Radera
  3. Nå jag gissade det, men sen vet man inte ibland har de statliga verken underliga rutor att kryssa i och så får man något en tid på året som man inte trodde var möjligt. Eller så är det inte möjligt. Jag kan det där skatteverket så dåligt.

   Radera
 2. Min sommar skall bestå av lagom mängd jobb och lagom mängd ledighet. Å en förhoppning om att ha något att göra när den lediga (arbetslösa) månaden juli är slut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror garaneterat att du har något att göra efter det. Duktig som du är!

   Radera