onsdag 17 april 2013

kök och sånt.

Igår var vi och valde nya köksluckor. Inget illa om vårt tidigare kök, det funkar bra och så, bara det att det är fult som satan. Om än jag älskar det gamla normalt så valde vi nu helt släta vita skåp. Inga handtag, inget extra alls. Modern skit helt enkelt. Och idag är jag osäker. 

Jag brukar tänka med vår inredning att det blir ju vad det blir. Inget måste matcha till 100 % och huvudsaken är att man gillar resultatet. Men nu vet jag inte vad det är med mig. Jag surfar, tittar, söker inspiration och håller helt enkelt på att bli galen. Blir det bra, blir det skit? Kakel, målfärg, hyllor, tapeter. Kommer jag gilla helheten. Jag har aldrig tidigare brytt mig nämnvärt, så vad är det med mig nu? 

Andra gånger vi gjort om har jag fått en snilleblixt och fem minuter senare rivit ner lister och sånt. Jag har helt enkelt för mycket tid nu. Alldeles för mycket, det eftersom vi tummat på att ingen korkar målburken före den 1 maj.

Sakeli. Men jag har ju tid att ändra mig iallafall, alltid något. eller så skaffar jag mig helt enkelt ett liv istället för att sitta här och googla.

Enda jag vet med säkerhet är att vi ska ha den här lampan, för den är så schöööön.och den här hylla från Ikea tills den dagen jag välsignas med en string*. Och vår köksbyrå, den blir pippigul, så även kaklet. Nåt roligt ska man då ändå ha.
*hyllan alltså, inte den där trosmodellen som slinker in mellan skinkorna.


3 kommentarer:

 1. Finaste hyllan, bra substitut för dendär stringen (obs! inte trosmodellen) som inte verkar dyka upp i detta hushåll heller.

  SvaraRadera
 2. jag hoppas sen på bättre tur nästa gång, eftersom den var slutsåld när vi var på ikea förra helgen. attans i kvadrat.

  SvaraRadera
 3. Förutom dessa finns det andra specialitet dörrar för dörrkarmen. Radien dörren har de mest unika mönster bland alla specialitet dörrar. Dörren är formad efter en kurva som är antingen en konkav, krökt gå innanför eller konvexa, krökta gå utanför. Det är likaså dyrare än vanliga dörrar. Den mullion dörren är nästan identisk med fönsterrutor i termer av dess struktur. Det har flera paneler där stolpen är placerad. Mullion är en bit av trä som används för att separera fönsterrutorna.

  Glaslister fönster

  SvaraRadera