onsdag 3 april 2013

knäpptVi har sorterat garderoberna. Jag har som regel att klippa knapparna av allt jag slänger, man vet aldrig när man behöver dem. Men vet ni hur jobbigt det är att göra det? Inte det att klippa loss knappar då utan det där att slänga något.

4 kommentarer:

 1. Ja huvvadå... Jag får typ ångest över att slänga ett par håliga leggings. Vad har jag för fel? :)

  SvaraRadera
 2. Joooo vi veeet. Och vi har även både farmors och mormors sparade knappar i våra lådor. Och knapparna är ändå det MINSTA problemet.

  Och ha ha, Sara! Det där med håliga leggings. Då jag går igenom mina garderober för att föra saker till loppis brukar jag fundera VEM som skulle köpa det här. Svar: INGEN!. Så vad gör jag? Jo sätter TiILLBAKS i garderoben. För slänga KAN MAN INTE!

  SvaraRadera
 3. Förr kunde jag nog spara på t.ex knappar; "För vem vet när man behöver en udda knapp!" ; )
  Men så hände något och nu har jag storrensning ett par gånger per år och kastar utav bara farten. Hur skönt som helst : )

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte slänga nåååt. *himlar med ögonen* Tänker väl lite gammaldags. Har ett skåp fullt med kläder att fixa, lappa hål och sy in mm. Kläderna hinner bli i följande barns strorlek innan detta händer. Om det händer. Så är det ju dendär miljön jag gillar ganska mycket också. Vill ju hellst att världen inte går under pga. av min köp o slängstil heller. Så jag sparar. Fast mina knappar håller vet du på att ta slut! För barnen tappar av dem med sådan fart nu. Så det lönar ju sig att spara sådantdär! ;)

  SvaraRadera