måndag 15 april 2013

omslag

Jag älskar att ha saker på väggarna som man måste titta på. Vackra ord och tavlor i alla ära, men det som jag verkligen går igång på är saker som man sådär frivilligt och ofrivilligt stannar upp och stirrar på. 

Igår lånade jag skivomslag av min pappa. (skivorna fick han behålla så vi inte förstör dem.) De här ska nu i helgen upp på väggen i vardagsrummet. Hurra! De är så snygga, så tills dess att jag har fått skaffat hem lister att ha dem på där, så får de pryda tavellisten och prylhyllan i hobbyrummet. Det bästa med dem är att när jag tröttnar på dessa så för jag tillbaka dem och lånar några nya omslag, eller så fyndar jag på loppis. I varje fall, det är inte förevigt utan väldigt utbytbart.

Jag menar, finns det något mera spännande att se på än arga kvinnor och mäns nakna armhålor? Sen när jag är klar med att sätta upp dessa så ska jag be till prylguden om att denna en dag ska välsigna mig med en egen skivspelare. Det räcker med om den är snygg och fungerande, större krav än så har jag inte.


Nu ska jag ladda i soffan inför resten av veckans nattskiften


4 kommentarer:

 1. Snyggt, du kan verkligen inspirera du :) Dottern köpte skivor på Juthbacka marknaden och gjorde likadant, det finns massor av fina och billiga där. Karita "som äntligen fått sig en äkta string-hylla"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Karita! men nu blir jag avundsjuk på hyllan, dessutom är jag övertygad om att tiin flicko måste ha den bästa inredningsstilen ever.

   Radera
 2. ... här är kanske en intressant sak för dej? http://www.tradera.com/70-st-tomma-lp-omslag-deep-purple-ultima-thule-mfl--auktion_2106_181104364

  SvaraRadera