lördag 6 april 2013

hänga

I fjol målade vi om hallen, väggarna går i vitt och grått och trappan blev lika färggrann som när en överdrivande tävlingsmänniska ska klä ut sig till bästa stoppljuset. Och den är supersnygg i sin klarröda färg, jag älskar den. Jag ska visa den sen i ett inlägg till er som inte sett den.

Mittemot trappan skulle vi då ha nya klädhängare när vi ändå gjorde om. Den gamla var inte något jag gillade eller hade valt. Men med tanke på att trappan är så pass röd som den är så ville vi inte ha något  iögonfallande men inte heller något tråkigt enfärgat. Efter att ha levt utan hängare i månader så hittade jag tillsist dessa och de passar perfekt i vår hall, inte för mycket men definitivt inte tråkiga. Formen är klassisk och porslinet är vackert. Och färgerna, ja de är färggranna, precis som jag vill ha dem.Skruvjävlarna hade vi kanske kunnat måla vita, men det ska ju vara något arbete kvar till framtiden med.9 kommentarer:

 1. Påminner lite om hängaren som mamma och pappa har hemma, där våra jackor hängt en evighet. Fast där sitter alla runda hängare fast på en platta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag tro. Den här hängformen har producerats i jagvetintehurmånga-årtionden. Tidigare gjordes de ofta med träknopp.

   Radera
 2. Snygg smak du har. Vi har likadana:) fast de kommer bättre fram sådär i en rad. Och våra skruva jag fast direkt i gipsskiva så den ena vippar på så där halvslarvigt som det mest tycks vara i vårt hus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, och om du har samma så har du med en fantastisk smak!

   Radera
 3. Svar
  1. gaaah, jag har inte sett dem i Vasa, men i Helsingfors.

   Radera
 4. Det är så skönt med färg på inredningen i någon blogg också ;) ...fastän jag nu själv har vit trappa, vita väggar och vitt tak. Men se detaljerna är färggranna!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har med många vita väggar, det får man ha, men jag orkar inte med bara vitt, vitt vitt!

   Radera
 5. Supersnyggt. Önskar att vi också skulle ha något ställe i huset där någonting liknande skulle passa, men icke.

  SvaraRadera