måndag 1 april 2013

litet mellansnack och ett litet tack

Wow, vad annat kan jag säga?


Bloggen har bara legat uppe ett och ett halvt dygn och har redan visats över 870 gånger. Det är helt sanslöst egentligen, fatta en och en halv dag. Känns som från noll till hundra nu när jag började om helt från början, fast noll till åttahundrasjuttiotvå i det här fallet. Tack alla ni som länkat hit och ni som skrivit fina kommentarer! Jag lovar att jag ska skriva och fotografera skiten ur den här vintage-bloggen i framtiden.

Och jag vill även passa på att slå ett slag för bloglovin, där kan man följa den, eller så kan följa den med bloggers egna system här i högerspalten. Jag vill ju nämligen så väldigt gärna att ni sen kommer tillbaka. Medan ni klurar på det så ska jag stå här och buga och bocka mig djupt som fan över all uppmärksamhet.

Och sen får ni jättegärna tipsa om era bloggar eller vilka som är era favoriter. Jag måste få uppdaterat mitt bloggläsande.

Tack än en gång!

4 kommentarer:

 1. Jag märkte din tillbaka-komst just via bloglovin. Nice, nice :)

  SvaraRadera
 2. Jag märkte faktiskt din återkomst via bloggers reading list. Jag hade dig där tidigare, men har varit lat med att städa upp där efter att du försvann... och bra var ju det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte vad som har hänt med den eftersom de gamla följarna tydligen finns kvar, men ändå inte. :)

   Radera