lördag 27 april 2013

systers bak

Idag har jag haft turen att ha min lillasyster här och vet ni det är nog ett nöje i sig. Men dessutom har hon bakat åt mig. Stora muffins, minimuffins, hallonmuffins, blåbärsmuffins, chokladmuffins. Svettigt värre. Själv har jag farit runt i köket lika jobbig som en frass i löptider och gett skenet av att jag "gör nytta" samtidigt som jag fastnat i fötterna på allt som rör sig.  Tungt jobb det också. 

Nu ska de små mini varianterna bara garneras på måndag och sen kan vappen komma med allt vad det innebär i kalas-väg för vår del. Det här var blåbärsvarianten. Recept härifrån. Helt ärligt måste jag erkänna att vi sket i den där "ekologiska ägg" biten. Mest eftersom vi inte hade några, men även för att ingen av oss var kapabel att värpa på beställning. 

 Överlag måste jag även tillägga att nog har jag sakelis bra syskon! 2 kommentarer:

  1. Det där med att ge sken av att göra nytta medan man låter nån annan göra grovjobber är otroligt energikrävande. Det är den uppgift jag brukar åta mig när det är dags att städa vårt hus. Dessvärre tror jag att mannen listat ut vad det är jag håller på med...
    Finfina muffins ni gjort!

    SvaraRadera
  2. men att rada muffinsformarna i plåten är ju ett väldigt viktigt jobb det med! Speciellt när det ska göras enligt färg och allt :)

    SvaraRadera